09.02.2015 16:34

Audit a daňové poradenství

Orientovat se dnes ve stále se měnící oblasti daní v České republice je velmi náročné pro každého živnostníka či firmu. Přitom je ze zákona povinností každé společnosti i podnikatele plnit včas a správně všechny své daňové povinnosti a to přesně v souladu s aktuálně platnou legislativou. Další zvyšující se administrativní zátěží je skutečnost, že patříme do Evropské unie, což kromě výhod volného trhu také velmi často znamená mezinárodní prvek při obchodování velké části tuzemských firem. To vše pro firmy znamená značnou zátěž na administrativu a také zvýšené riziko chybného výpočtu daní a jejich platby. Správná správa daní a jejich optimalizace na druhou stranu může ušetřit každé firmě nemalé náklady. Řešením je proto najmout si odborníky na daňové poradenství a snížit tak vlastní náklady a administrativní zátěž.

Kde ale najít ty správné odborníky na daňové poradenství? Naštěstí už dnes nemusíte jít do rizika a svěřovat své finance do rukou náhodně vybraných firem podle telefonního seznamu. V České republice funguje Komora daňových poradců České republiky, ve které se sdružují daňoví poradci již více než dvacet let. Jedním ze členů této profesní komory je také auditorská společnost SP Audit s.r.o., která se věnuje zejména zpracování auditu účetní závěrky a daňovému poradenství. Tato společnost má již více než 20letou historii a její zaměstnanci patří mezi zkušené profesionály. To ostatně dokládá i fakt, že spolumajitelka společnosti je prezidentkou Svazu účetních.

Hlavní činností auditorské společnosti SP Audit s.r.o. je především maximální nápomoc klientovi se zpracováním korektní účetní závěrky podle českých i mezinárodních účetních standardů a minimalizace daňových rizik. Předností firmy je individuální přístup ke každému klientovi a vysoká odborná znalost aktuální legislativy a účetních standardů. To ostatně dokládá i široká škála souvisejících činností, při jejichž poskytování společnost spolupracuje s experty z řady dalších oblastí. Díky tomu poskytované služby v oblastech auditu, daní, due diligence, IFRS, podnikové kombinace (spojování a přeměna společností) a účetnictví, splňují ty nejpřísnější nároky svých klientů, kterými jsou malé i velké společnosti. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství