02.03.2012 07:15

Autosklo Express v Praze

S blížícím se koncem zimy přichází období, kdy by měl každý zodpovědný řidič začít s přípravou svého auta na novou motoristickou sezónu. Jednou z častých, ale přitom drobných, závad na vozidle bývá poškozené autosklo, které může být poškozené v malém rozsahu až po nutnost okamžité výměny kompletního autoskla. Málokdo si přitom uvědomuje, že i v případě drobného poškození čelního autoskla, hrozí řidiči vysoká pokuta až do výše 10 000,- korun a odebrání 5 bodů. Výměna autoskla dnes není žádná věda a dá se vyřídit velmi rychle.

Pokud máte u vašeho auta poškozené autosklo, měli byste jej dát co nejrychleji do pořádku, abyste předešli zbytečné pokutě a neriskovali přitom ztrátu bodů při silniční kontrole. V dnešní době můžete navštívit přímo specializované servisy, které se zaměřují pouze na výměnu a opravy autoskel. Jednou z autorizovaných, sítí pro opravy a výměny autoskel, je společnost AUTOSKLO EXPRESS, která má jen v Praze 5 autorizovaných poboček. Při výměně autoskla hraje také důležitou roli vaše pojišťovna, a to v případě, že k poškození či zničení autoskla došlo při autonehodě. V takovém případě je možné uplatnit bezplatnou opravu autoskla právě díky povinnému ručení. Aby však oprava či výměna autoskla byla co nejsnazší, je dobré si předem vybrat opravnu, která je autorizovaným partnerem vaší pojišťovny.

AUTOSKLO EXPRESS nabízí výměnu autoskla v některé ze svých poboček, které se nacházejí ve velkých nákupních centrech velkých měst. Výhodou je parkování zdarma a snadná dostupnost. V AUTOSKLO EXPRESS za vás v případě autonehody sami nahlásí pojistnou událost, a vymění autosklo zdarma. Kromě výměn autoskel, nabízí express pobočky také tónování autoskel a poradí si i s požadavkem nerozbitného autoskla. Pokud spěcháte, je možné využít nabídky expressní výměny autoskel. Montáž nového autoskla při ní trvá pouhé dvě až čtyři hodiny. Oprava autoskla se tak může stát příjemně stráveným časem v nákupním centru. Kromě klasických velikostí autoskel, nabízí AUTOSKLO EXPRESS také autosklo pro nákladní vozy.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství