13.02.2012 19:13

FIFA 2012 pro PS3 a Xbox 360

V letošním roce proběhne v Polsku a na Ukrajině evropský šampionát v kopané, fotbalové Euro 2012. U takové akce samozřejmě nemůžou chybět výrobci her pro konzole Xbox a PlayStation 3.

Xbox je herní konzole od společnosti Microsoft, která ve své poslední verzi Xbox 360 prošla řadou změna vylepšení. Kromě úspornějšího nakládání s elektřinou a nižší hlučností prošla celá herní konzole změnou designu směrem k menšímu a desingově příjemnějšímu zařízení. Xbox 360 nabízí zpětnou kompatibilitu ke všem předchozím hrám, bezdrátový ovladač a vysoce výkonný tříjádrový procesor. Xbox 360 se za krátkou dobu stal mezi hráči legendou a to i přestože společnost Microsoft nepatří ve světě počítačů ke známce nejvyšší kvality. Herní divize Microsoftu naopak představuje velmi úspěšné hry a špičkové herní konzole Xbox.

Herní konzoli PlayStation od společnosti Sony není třeba více představovat. Jde o třetí řadu legendární konzole, která se stala synonymem pro hraní her po celém světě. Sony PlayS tation 3 (PS3) obsahuje Blu-ray mechaniku a pevné disky o velikosti až 320 GB. PS3 disponujte také bezdrátovými technologiemi WiFi a Bluetooth 2.0. Stejně jako v případě konzole Xbox 360 snížila konzole PS3 spotřebu energie díky lepší a úspornější technologii hardwaru.

Letošní rok je pro všechny fotbalové fanoušky svátkem, a to proto, že v červnu proběhne mistrovství Evropy ve fotbale, které pořádá Polsko spolu s Ukrajinou. Jednou z nejúspěšnějších her v historii je bezpochyby FIFA, tedy fotbalový simulátor, na kterém můžete hrát za více než 500 fotbalových klubů. Letošní rok je pro fotbal specifický a i proto byl vybrán jako tvář nejúspěšnější videohry Lionel Messi, trojnásobný držitel zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy, který nahradil tvář dvou předchozích vydání, fotbalistu Kaká. Lionela Messiho uvidíte ovšem prvně až na přebalu hry FIFA Street v březnu 2012. Ve FIFA  2012 PS3 naleznete oproti předchozí verzi spousty vylepšení, například realističtější zpracování zranění, kdy se může zranit hráč také vlastním pohybem, změna manažerského modu a realističtější přestupy než tomu bylo v minulosti anebo zapojení nového fyzikálního enginu. Právě fyzikální engine je to, co dělá ze hry FIFA 2012 přelomovou hru oproti předchozím rokům. Pohyb hráčů ve hře se ještě více přiblížil skutečné hře a nepřekvapí proto, že strávíte o něco více času bojem ve středu hřiště, tak jak je tomu v živém fotbalu. Ať již s konzolí PS3 nebo s Xboxem 360, hra FIFA 2012 je dalším úžasným zážitkem konzolových videoher.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství