10.02.2015 17:20

Hledání kancelářských prostorů

Hledání vhodné kanceláře k pronájmu je pro některé firmy či organizace nepříjemnou starostí, kdy musejí procházet celou řadu různých nabídek a stránek realitních makléřů a inzertních portálů. Informace, které takto o možných místech pro jejich kancelář získají, jsou přitom často velmi rozdílné a obtížně se mezi sebou porovnávají. Strávený čas například hledáním vhodné kanceláře v Brně se tak zbytečně prodlužuje a nakonec může vést i k přijetí nevýhodné nabídky či nevyhovujících prostor.

Se zajímavou možností porovnat nabídky různých pronájmů kanceláří na jednom místě přichází služba Officemap.cz. Jde o portál, který porovnává a zobrazuje jednotlivé nabídky pronájmů nebytových prostor seřazených podle místa i dalších parametrů. Po přihlášení si může každý procházet jednotlivé inzeráty a porovnávat je mezi sebou. Nabídky je možné také snadno ukládat a sdílet přes sociální sítě. Další výhodou je opravdu detailní popis prostor k pronájmu s velkým počtem údajů. Snadno tedy získáte jak nájemní podmínky, tak především podrobný popis objektu a ušetříte si zbytečnou prohlídku. Výhodou je také možnost získání individuálního poradenství od specialistů na vyhledávání nemovitostí. Hledat můžete dokonce i mezi plánovanými projekty.

Portál ocení také kupříkladu advokáti, kteří se zabývají zakládáním obchodních společností a firem. Díky portálu Officemap.cz mohou snadno pomoci nalézt klientovi vhodné místo pro jeho pobočku či kancelář, a rozšířit tak svoji nabídku při zakládání firem i o vyhledání vhodných firemních prostorů. Na portále najdete i celou řadu nabídek pronájmu kanceláře na Praze 1, která je vyhlášenou lukrativní adresou vhodnou pro zřízení reprezentativního sídla kupříkladu advokátní firmy. Hledání nových kancelářských prostor tak díky této službě už nemusí být nepříjemnou záležitostí s nejistým výsledkem.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství