02.09.2014 16:08

Hotel v Mladé Boleslavi

Hledáte možnost jak strávit příjemný víkend, líbánky či pracovní soustředění spojené s kvalitním ubytováním a možností sportovního vyžití? Pokud ano, tak jednou z možností je zvolit si ubytování v hotelu, který nabízí obojí. Nejlépe vám proto bude vyhovovat hotel, který je v blízkosti sportoviště a přitom je dostatečně kvalitní, co se týče služeb a vybavení. Jedním z takových hotelů bezpochyby je Hotel Sand Martin, který je součástí resortu Golf Mladá Boleslav. Když tedy budete hledat například Hotel Mladá Boleslav, může být pro vás Hotel Sand Martin vaší první volbou.

Jde o čtyřhvězdičkový hotel, otevřený v roce 2013. Každý pokoj je orientovaný západním směrem je z něj výhled na uklidňující golfový trávník. Všechny pokoje jsou vybavené opravdu masivním nábytkem a celý interiér hotelu kombinuje přírodní materiály, jako jsou kámen, sklo a dřevo. Hotel samotný tak nabízí veškerý komfort čtyřhvězdičkového hotelu situovaného do golfového resortu Mladé Boleslavi. Okolí hotelu a doplňkové služby pak nabízí vše, co se vám při aktivní rekreaci, dovolené či víkendu může hodit. Součástí zázemí hotelu je celá řada wellness služeb od sauny, vířivek, masáží až po kadeřníka. Nechybí ani kvalitní restaurace či vnitřní trenažéry pro nácvik správných golfových návyků. Samozřejmostí je možnost využití konferenčních prostor, společenských salónků či venkovních teras pro různá jednání. Vybavení pokojů nabízí také možnost vlastní perličkové koupele a velmi prostorný interiér každého z pokojů včetně prostorné koupelny.

Až se vás tedy někdo bude ptát, jaký nejlepší hotel Mladá Boleslav v současnosti nabízí, vaše odpověď bude jednoduchá. Jde o nový hotel Sand Martin, který najdete u Golfového resortu v sousedství čtvrti Michalovice, která sama patří do noblesnějších částí Mladé Boleslavi. Zajímavostí je také jezero, které je součástí golfového resortu a které sahá až k samotnému hotelu. Zejména při západu slunce jsou z pokojů a terasy hotelu nádherné pohledy na odrážející se západ slunce na hladině jezera. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství