23.03.2015 19:16

Krátkodobá půjčka před výplatou

Na přechodný nedostatek peněz, kdy víte, že vám dorazí výplata na účet v řádu několika dní, se vyplatí porozhlédnout po nějaké půjčce, která vás může přijít levněji, než například prodlení u platby elektřiny, nájmu či jiných služeb. Stejně tak se může vyplatit krátkodobá půjčka před výplatou při výhodné nabídce na koupi nějakého zboží, které je v aktuální akci, po jejímž uplynutí bude stát mnohem více. Při braní půjčky je důležité zvážit všechny pro a proti a to jde pouze s půjčkou, která je férová.

Férová půjčka před výplatou znamená také to, že daná nabídka půjčky jasně a přehledně ukazuje, kolik za půjčku zaplatíte. Půjčka ihned může být lákadlem pro celou řadu podvodníků, a proto je důležité se seznámit s podmínkami předem. Mezi základní údaje, které by měla obsahovat půjčka ihned, patří její výše, výše poplatku a období, na které je poskytována. U nabídek půjčky před výplatou bývá doba splácení půjčky stanovena nejčastěji po týdnech. Výše půjčky je zpravidla již od tisíce korun do pěti tisíc. Možností jak takovou půjčku získat může být celá řada. Jednou z cest je také možnost SMS půjčky.

SMS půjčka je nejrychlejší cesta jak získat peníze před výplatou. K vyřízení vám stačí mobilní telefon a předchozí registrace na stránkách poskytovatele půjčky. Po té si již o půjčku žádáte prostřednictvím SMS. Potvrzení o tom, zda vám byla SMS půjčka schválena, obdržíte také formou SMS zprávy.

U krátkodobých půjček je důležité sledovat, zda mají u informací o půjčce uvedený údaj RPSN, tedy roční procentní sazbu nákladů půjčky, podle které se můžete snadno orientovat mezi jednotlivými nabídkami. Pokud by takový údaj u informací o půjčce chyběl, raději se takové půjčce vyhněte. Serióznější poskytovatelé nabízejí i možnost prodloužení splatnosti a to po předchozí žádosti. Důležité je, že pokud si půjčíte peníze a nebudete mít na splácení se rychle obrátit na poskytovatele půjčky a společně najít nejlepší řešení.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství