31.07.2011 14:46

Kreditní karta online

Nemáte ještě svoji kreditní kartu? Nevadí, její získání je velmi snadné. Kreditní karta vám umožní nakupovat online se snadným placením kartou, vybírat peníze z bankomatu, platit v obchodě a další řadu možností. Společnost Citibank nabízí dvě kreditní karty, které můžete velmi snadno získat. Jde o kreditní karty Citi Life a Citi Classic. Obě můžete získat během pár minut.

Kreditní karta online

Citibank nabízí snadné získání kreditních karet z pohodlí vašeho domova. Stačí jen vyplnit online žádost o kartu přímo z vašeho počítače. Kreditní karty Citibank jsou mezinárodními typy Visa karty, které jsou platné po celém světě. Kromě platby při nákupech a stravování nabízejí také možnost online platby. Nakupování na internetu tak pro vás díky kreditní kartě dostane úplně jiný rozměr. Kromě internetových obchodů přijímají platbu kreditní kartou také některé další firmy, například mobilní operátoři a stále jich přibývá.

Kreditní kata online od banky Citibank vám usnadní nakupování a ulehčí vaší peněžence. Nebudete už muset stále sebou nosit peníze, protože většinu plateb budete moci udělat kartou. Karta je oproti vaší peněžence také lépe zabezpečena a ihned po její případné ztrátě můžete požádat o její okamžité zablokování. Kreditní karta je samozřejmě chráněna vaším PIN a je tak chráněna rozhodně bezpečněji nežli peníze ve vaší peněžence.Citi karta.

Citi karta je produktem bezpečné banky Citibank, nemusíte se proto obávat, že byste snad o své finance přišli, a nebo v případě ztráty či jiných nepříjemných situací byli odkázáni pouze sami na sebe. S kreditními kartami Citibank je spojen veškerý servis a podpora od mateřské Citibank.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství