11.08.2011 21:10

Letenky do celého světa

Letní prázdniny se již přehouply do své druhé poloviny a tak hlavní čas letních dovolených se pomalu krátí. Pokud jste letos ještě nevyrazili na vaši dovolenou a plánujte učinit tak až nyní může se vám hodit využít nabídky letenek do celého světa. Pokud sháníte letenky do Evropy nebo letenky do Thajska ať už pro vaši dovolenou, nebo na služební cestu, či Vánoční víkend v Paříži.

Počet společností nabízejících například letenky do Řecka nebo letenky do Turecka je velmi vysoký a není snadné si mezi nimi vybrat nejvýhodnější nabídku. U letenek se obecně vyplatí kupovat je dlouho dopředu, kdy máte pevně zajištěnou cenu, která pak leckdy o několik řádů překonává ostatní způsoby dopravy. Pokud ovšem cestujete třeba do Londýna, vyplatí se dát si pozor, na jaké letiště letadlo letí. Rozdíl v dopravě mezi čtyřmi londýnskými letišti je veliký. Můžete tak snadno zaplatit vysokou částku při přistání na opačné straně Londýna za použití taxi či letištního autobusu k veřejné dopravě vůbec.

U letů do vzdálenějších destinací, například letenky do Moskvy nebo letenky do Kanady, je dobré sledovat, s jakou leteckou společností poletíte a jaké služby tato společnost během letu zajišťuje. Každého většinou zajímá letecká třída a komfort letadla během letu.  Mezi leteckými společnostmi je celá řada vyhlášených svým komfortem i v obyčejné ekonomické třídě. Stejně jako jsou pověstné některé ukrajinské a ruské letecké společnosti s nízkou mírou bezpečí, o poskytovaných službách pak už ani nemluvě. Trocha nepohodlí se dá ještě vydržet, pokud letíte na Kypr. Pak prostě kupujete letenky Kypr a počítáte s tím, že cesta bude krátká a těšíte se na teplé moře, kde si dostatečně odpočinete nejen od letu letadlem. Při delších vzdálenostech už buďte s výběrem letecké společnosti a nabízeného komfortu obezřetnější.

 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství