26.09.2011 15:04

Nabídky z katalogu Tchibo

Tchibo je světově známá značka z prostředí kavárenství, především je známa jako značka kvalitní kávy. Tchibo je německá společnost, kterou založili již v roce 1949 Max Herz a Carl Tchilling-Hiryan. Oproti původnímu kavárenskému zaměření je dnes společnost Tchibo známá každotýdenní měnící se aktuální nabídkou spotřebního zboží. Tchibo dnes prodává kromě kávy a kavárenských spotřebičů také módní kolekce, domácí spotřebiče a elektroniku. Nejlépe to vystihuje slogan společnosti Tchibo prezentovaný v Německu „Každý týden nový svět“ a slogan pro Velkou Británii „Přidat něco do vašeho života“.

Katalog zboží Tchibo

Klíčovým prodejním kanálem je tak Katalog Tchibo, který je každý týden nový. Aby vám neunikla pravidelná týdenní nabídka společnosti Tchibo, vyplatí se sledovat nabídku na nějaké speciální stránce, ideálně spolu s dalšími nabídkami od jiných společností, abyste měli potřebné srovnání. Katalog Tchibo s aktuální nabídkou naleznete samozřejmě na stránce tchibo.cz. K týdenní nabídce Tchibo se ale vyplatí sledovat také nabídku katalogů jiných firem, což nabízí například portál mrkej.cz.

Týdenní nabídka Tchibo pravidelně obsahuje nabídku oblečení a samozřejmě kávy Tchibo. Oblečení v katalogu je z kvalitních bavlněných materiálů a spolu s dalšími módními doplňky se zaměřuje na ženy i muže. Na katalogu Tchibo je přitažlivé zejména to, že vychází pravidelně každý týden a proto v něm je vždy nabídka zboží dle aktuální roční sezóny. Spojení kávy a módy charakterizuje společnost Tchibo již řadu let. V České republice si stále většina lidí pod Tchibo představí pouze kávu, ale my už víme, že jde o stejně kvalitní německé zboží firmy s více než padesátiletou tradicí, kde prim hraje spojení módy a kávy.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství