15.12.2014 15:40

Nábor specialistů a klíčových odborníků

Sháníte odborníky do vaší firmy a nemůžete je stále najít? Pak nejspíš budete zvažovat, zda se neobrátit na některou z personálních agentur, které se vyhledáváním zaměstnanců zabývají. Jenže pokud chcete obsadit klíčové pozice v oborech, jakými jsou například informační technologie, inženýring, finance, účetnictví, zdravotnictví či manažerské pozice, neměli byste podcenit výběr agentury, která vám má tyto odborníky a klíčové specialisty pomoci najít. Stejně tak je důležité umístit nabídky práce pro specialisty na vhodný pracovní portál.

Personálních agentur je u nás obrovské množství a velmi se liší v kvalitě své práce a tedy i dodávání kvalifikovaných zaměstnanců. V případě potřeby nalezení manažerů, či expertů v klíčových oborech jako jsou například informační technologie, se přitom nelze spoléhat na náhodu a na to, že vám tuctová personální agentura dodá ty nejlepší experty. Na trhu personálních agentur je přitom zajímavý projekt renomované mezinárodní personální společnosti ManpowerGroup, který se zabývá právě získáváním expertů v klíčových oblastech IT, financí, zdravotnictví, inženýringu a manažerských postech. Projekt Expertis se věnuje vyhledávání klíčových expertů v uvedených oborech. Není bez zajímavosti, že právě společnost ManpowerGroup je celosvětovým lídrem ve vyhledávání odborných lidských zdrojů.

 Specialisté v klíčových oborech  jsou přitom právě těmi, kdo rozhodují o úspěchu nebo neúspěchu celé řady firem. Pokud se věnujete oblasti IT, není možné se stát jedničkou v oboru bez IT expertů, kteří mohou vaše podnikání posunout dále. Stejně tak v inženýringu jsou dnes rozhodující odbornost a kvalita klíčových zaměstnanců, pro úspěch ve velmi konkurenčním prostředí. Odborníky na finance a účetnictví by pak neměla postrádat žádná z větších firem. Správné účtování je základem pro optimalizaci nákladů a zisku. Pokud tedy hledáte odborníky a klíčové specialisty, neměli byste projekt Expertis zaměřený na nalézání lidských zdrojů minout.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství