07.05.2013 17:37

Odvolání proti nepřijetí na vysokou školu

Jak napsat odvolání proti nepřijetí na vysokou školu je jedním z nejčastějších dotazů středoškoláků pravidelně každý rok v květnu a červnu, kdy vysoké školy rozhodují o přijetí či nepřijetí uchazečů. Přijetí na vysokou školu je v mnohém cesta jak získat řadu výhod díky statusu studenta, který kromě práva studovat na vysoké škole, zahrnuje také různé slevy od daní po MHD či slevových studentských karet na jízdné ve vlaku a autobuse.

Pokud nejste přijati na vysokou školu je jednou z vašich možností jak se pokusit toto rozhodnutí zvrátit sepsání odvolání proti nepřijetí na vysokou školu. Vzor odvolání najdete například na stránkách Jak napsat, které obsahují i další vzory písemností a podání, pro praktické použití.

Odvolání proti nepřijetí na vysokou školu je jednoduché právní podání, které zvládne podle předloženého vzoru sepsat každý, i ten kdo nemá žádné právní zkušenosti. Na stránkách Jak napsat najdete kompletní návod, jak odvolání podat včetně toho komu se takové odvolání podává a co všechno musí obsahovat. Při podání odvolání proti nepřijetí na vysokou školu si také musíte dát pozor na dovolací lhůtu, které je 15 dní od doručení rozhodnutí o nepřijetí.
 

Vzor odvolání proti nepřijetí na vysokou školu naleznete zde:
Vzor odvolání proti nepřijetí na vysokou školu

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství