07.04.2012 15:22

Pneuservis

Chystáte se na výměnu zimních pneumatik za letní? Nebo potřebujete provést výměnu pneu ve firemním vozovém parku a hledáte kvalitní pneuservis? Pokud ano, neměli byste opominout společnost EUROTYRES s.r.o, která nabízí a zajišťuje kompletní servis a prodej pneu, jak pro jednotlivé zákazníky, tak pro velké firmy. Veškerou starost o pneu můžete přenechat této společnosti, která vznikla již v roce 2003 a má díky tomu devítileté zkušenosti s kompletním servisem o pneu.

Mezi základní nabídku služeb pneuservis Praha patří prodej a výměna pneu včetně veškerého servisu, jako je vyvážení, montáž a demontáž a také uskladnění pneu. Uskladnění pneu ocení zejména firmy či zákazníci, kteří nemají dostatek prostoru pro uskladnění sezónních pneu. Cena za uskladnění je velmi příznivá pro stálé zákazníky. V současné době nabízí společnost EUROTYRES s.r.o. uskladnění pneu pro téměř 1000 zákazníků. O spolehlivosti společnosti EUROTYRES s.r.o. svědčí i desítky spokojených firemních zákazníků, mezi které patří například Telefonica a.s., Danone, nebo ČSOB Leasing a.s.

Pneuservis a rychloservis

Společnost EUROTYRES s.r.o. nabízí více než 10 000 pneu skladem a díky dlouholetým zkušenostem zajišťuje velmi rychlé a kvalitní služby ve svých pneuservisech v Praze a Ostravě. Pneuservis Praha najdete v průmyslové zóně Business park Průmyslová 11 (bývalý areál firmy Barvy – Laky) v Praze 10 – Hostivaři.

Pneuservis Ostrava

Kromě pražské pobočky sídlí společnost EUROTYRES s.r.o. také v Ostravě. Pneuservis Ostrava nabízí stejně kvalitní služby, tedy rychle a kvalitně provedenou výměnu pneu a další servis. Pokud bydlíte v severomoravském kraji, může pro vás být řešením právě tato společnost. V nabídce je 10 000 pneu skaldem a další doprovodné služby, jako je například služba Pickup servis pro firemní klienty. Stačí jen zavolat, a pracovníci pneuservisu se vydají za vámi a provedou výměnu či vyvážení pneu přímo u vás.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství