31.03.2012 01:45

Povinné ručení online

Sjednání povinného ručení je dnes velmi jednoduchá záležitost. Desítky pojišťoven se přetahují o zákazníky a nabízejí celou řadu výhod a především slev povinného ručení motorových vozidel. Povinné ručení je dle zákona správně „pojištění odpovědnosti z provozu vozidla“, ale zažitý termín je prostě jen povinné ručení. Nejsnadnějším způsobem jak zjistit, zda je vaše povinné ručení výhodné a to nejlevnější jaké můžete získat, je použít některou ze stránek na internetu, které porovnávají nabídky několika pojišťoven zároveň. Získáte tak přehled, kolik můžete ušetřit na povinném ručení při změně pojišťovny.

Povinné ručení je produkt, který má v České republice téměř dva milióny klientů a pojišťovny spoléhají na setrvačnost klientů, kteří při zavedení povinnosti pojištění vozidel zákonem z roku 1999 zvolili z poměrně malé nabídky tradičních pojišťoven a zůstávají po celou dobu jejich klienty, i když by mohli ročně ušetřit tisíce korun, za stejnou službu u konkurenční pojišťovny.

 

Změna povinného ručení je přitom velmi jednoduchá. Stačí navštívit internetové stránky s nabídkou povinného ručení a vyplnit nezávazně formulář pro srovnání vašeho pojištění s nabídkami ostatních pojišťoven. Pak je již jen na vás, zda budete chtít ušetřit, nebo vám nevadí platit více i o několik tisíc korun ročně. Online povinné ručení lze s jednat přímo přes internet. Všechny potřebné podklady vyplníte prostřednictvím formuláře a nakonec zbývá již jen uzavřít smlouvu s obchodním zástupcem, který vás navštíví u vás doma. Samozřejmostí je vyřízení výpovědi původní smlouvy, se kterým vám pomůže nová pojišťovna velmi ráda a bezplatně.

 

Samozřejmě i do budoucna se vyplatí sledovat online porovnání povinného ručení, aby jste měli přehled o tom, zda i v dalším roce máte nejlevnější povinné ručení na trhu.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství