24.05.2015 15:16

Půjčka bez doložení příjmu

Potřebujete půjčit peníze před výplatou, nebo na uhrazení náhlých výdajů? Pokud ano, určitě zvažujete možnosti půjčky peněz. Problém ovšem může nastat ve chvíli, kdy máte již několik půjček, které splácíte anebo zrovna nemáte dostatečný příjem, který je vyžadován při půjčce v bance. Naštěstí tu jsou takzvané nebankovní půjčky, které získáte i bez nutnosti doložení obvyklých dokladů, které vyžadují banky. Jednou z takových půjček je půjčka bez doložení příjmů.

Půjčka bez doložení příjmu je klasická nebankovní půjčka, kterou pohodlně vyřídíte ze svého domova a to i bez nutnosti schůzky. K jejímu vyřízení postačí mobilní telefon, nebo email. Hlavní výhodou půjček bez doložení příjmů to, že nemusíte dokládat svůj příjem, ale ani celou řadu dalších dokladů, jako je například čistý zápis v registru dlužníků. Díky tomu může nebankovní půjčku získat mnohem více lidí, než klasické bankovní půjčky. Nevýhodou je to, že jsou nebankovní půjčky logicky o něco dražší, což souvisí vyšším rizikem, které na sebe poskytující společnosti berou.

Půjčku bez doložení příjmů můžete získat od společnosti AB PŮJČKY, prostřednictvím stránek pujcka-bez.cz. Na těchto stránkách najdete podrobní informace o společnosti i o nabídce půjčka bez doložení příjmů. Mezi hlavní výhody této půjčky patří možnost jejího splacení od 20 dnů do 2 let. Výše půjčky se pohybuje v rozmezí od 5 000 až 25 000 Kč. Půjčku mohou získat také důchodci či nezaměstnaní. Půjčka je poskytována bez nahlížení do registrů.

Pokud vám nevyhovuje půjčka před výplatou, můžete si vybrat z dalších typů půjček, například půjčky pro podnikatele nebo půjčky plus. U všech půjček od nebankovních společností si vždy dávejte pozor, zda se poskytovatel půjčky neskrývá za anonymní společností. To naštěstí není případ této půjčky bez doložení příjmů.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství