16.01.2015 20:43

Teambuilding a vzdělávání

Teambuilding, neboli rozvoj týmu, nebo také vytváření týmu je termín, který se používá při firemním vzdělávání pro aktivity, určené pro stmelování pracovního kolektivu a posilování jeho sounáležitosti. Konkrétně slovo Teambuilding vzniklo z anglických slov „team“ = tým a „building“ = budování. Jde o moderní metodu firemního vzdělávání, při které se zaměstnanci, či manažeři poznají v jiných situacích, než ve kterých se setkávají v práci. Díky této metodě dochází k posílení mezilidských vztahů, stmelení kolektivu a vzájemnému posilování komunikace a také uvolnění často nahromaděného napětí, které každodenní práce v kolektivu přináší. Většina teambuildingových aktivit obvykle probíhá venku v přírodě, ale můžete narazit i na zajímavé kurzy, které probíhají uvnitř, nebo v nejrůznějších interiérech.

Jedním z takových kurzů je filmový Teambuilding, který organizuje poradenská a vzdělávací agentura Motiv P. Účastníci tohoto kurzu pracují s opravdovou filmovou technikou a společně natočí skutečný krátký film. Tenhle jedinečný zážitek zahrát si na filmový štáb, produkci i herce zároveň je silným zážitkem, který umožní zapojení všech účastníků bez rozdílů jejich fyzických sil. Motiv P nabízí velmi pestrou nabídku různých typů teambuildingových aktivit, které jsou připravovány na míru požadavkům klienta a každé skupiny. Kromě toho se tato vzdělávací agentura věnuje dalším typům firemního vzdělávání, mezi které patří také koučink.

V nabídce firemního vzdělávání agentury Motiv P. je široké spektrum jednotlivých kurzů, které vedou zkušení lektoři. V nabídce pro firemní vzdělávání nechybí kurzy takzvaných měkkých dovedností (soft skills), work-life balance, projektové řízení, motivace, komunikace nebo také change managment zaměřený na provedení změny ve společnosti. V oblasti koučinku se pak agentura zaměřuje na individuální i skupinový koučink a také má vlastní školu koučinku, pro vyškolení nových koučů.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství