26.08.2014 14:55

Turnikety, závory a parkovací systémy

Provozujete parkoviště, nebo chcete do svého podniku umístit počítadlo vstupů a zároveň mít možnost kontrolovat kdo k vám přichází? Pokud ano, budete jistě zvažovat umístění závory, která reguluje vjezd vozidel a dává vám možnost každé vozidlo bezpečně zaznamenat na kamerový systém, stejně tak provést jeho případnou kontrolu. To ocení zejména velké provozovny a skladovací společnosti. Závory a parkovací systémy mohou být plně automatické bez nutnosti zásahu obsluhy, což naopak ocení zejména provozovatelé parkovišť.

Turnikety

Pro počítání a kontrolu vstupu slouží turnikety, které snadno počítají počet příchozích návštěvníků a dají se různými způsoby nastavit dle jejich typu, tak aby splnily svůj záměr. Mezi turnikety najdeme turnikety, které jsou vyšší než 2 m a přes které není možné přeskočit nebo je podlézt, a které jsou pevnou součástí oplocení. Stejně tak mohou být turnikety například pouze v podobě lehké branky. Volba vhodného turniketu závisí na účelu jeho použití. Všechny turnikety jsou vybaveny také možností automatického průchodu, při výpadku elektřiny.

Parkovací systémy

Parkovací systémy jsou kombinací závory, automatické pokladny a odbavovacího systému. Parkovací systémy se hodí pro automatický provoz parkoviště ať již v objektech nebo venkovních parkovištích. Výhodou je jednoduchost použití jak pro obsluhu, tak pro parkující. Automatická pokladna pro výdej parkovacích lístků je nastavitelné pro české typy mincí a bankovek, ale je možné ji rozšířit i na další měny.

Spolehlivým dodavatelem parkovacích systémů, závor a turniketů je v České republice společnost AUTOGARD. Tato společnost působí ve svém oboru již více než 20 let. Výrobky, které AUTOGARD dodává, se proto vyznačují vysokou kvalitou, za kterou ručí dlouholetá zkušenost v oboru. Výhodou společnosti je také těsná spolupráce s výrobci a dodavateli systémů. V nabídce produktů společnosti AUTOGARD najdete také silniční zábrany. Podobné informace o všech dodávaných výrobcích najdete na www.autogard.cz.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství