28.02.2015 08:19

Úklid, čištění koberců, čalounění a interiérů vozů

Čištění koberců je jednou z méně příjemných činností, která je spojena s péčí o koberce. Koberce oproti jiným podlahovým materiálům mají celou řadu výhod, kupříkladu tepelné a estetické vlastnosti, které jsou na druhé straně vyváženy tím, že koberec je na rozdíl od lina či dlažby v podstatě neomyvatelný. Při zašpiněném koberci se musí využít čištění koberců takzvanou mokrou cestou. K tomu je třeba speciální přístroj, nebo vysavač se šamponováním. Naštěstí si v dnešní době můžete koberce nechat vyčistit od odborníků anebo si u nich zapůjčit čistící stroje a provést vyčištění koberců vlastními silami či vašimi zaměstnanci.

Jednu ze společností, které se zaměřují na čistění koberců v Brně, najdete na stránkách půjčovna čističů koberců Brno. Mezi nabízenými službami je právě i ona zmíněná možnost zapůjčení čistících strojů na koberce pro mokré čištění. Půjčit si můžete nejmodernější čistící stroje značky Karcher. Samozřejmostí je i nabídka vyčištění koberce přímo u vás odborníkem, kdy je cena čištění stanovena dle metrů čtverečních. Výhodou je možnost získání slevy pro studenty, důchodce, ZTP a také pro stálé zákazníky, kterými se stanete již od druhého zapůjčení či objednávky.

Čištění koberců má celou řadu výhod. Tou hlavní je samozřejmě udržení koberce v reprezentativním stavu, a to i pokud dojde k jeho velkému zašpinění například při oslavě nebo párty. Další z výhod při čištění koberců speciálními stroji je prodloužení jejich životnosti. Při mokrém čištění koberců dochází také k provonění jejich povrchu čistící látkou. Koberce pak získají svěží vzhled i vůni.

Kromě čištění koberců Brno si můžete objednat také čištění sedaček, židlí, křesel a čalounění. Mezi další služby patří mytí oken a to i ve velkých výškách. Mytí oken se hodí například po stavebních pracích, či při běžném znečištění. Součástí služby mytí oken je rovněž čištění vnějších i vnitřních rámů.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství