11.02.2015 00:27

Vozy Dacia

Hledáte úsporný a spolehlivý vůz za příznivou cenu? Pokud ano, pravděpodobně při svém hledání narazíte na značku vozů Dacia. Dacia je tradiční značkou, která má za sebou téměř padesátiletou historii. Dacia je původně rumunská značka automobilů, která se od počátku vyznačovala vyšší odolností, zejména díky terénu ve kterém byla používána. Od konce devadesátých let spadá Dacia do koncernu Renault, ostatně s touto světovou automobilkou byla Dacia spojená již od svého začátku, kdy celá řada modelů Dacie z Renaultu vycházela. S příchodem Renaultu dostala tato značka kvalitní technologie a zacílila na evropské trhy. První velký úspěch v nové éře zaznamenala s modelem Dacia Logan, který uvedla v roce 2004. Hned poté následovala celá řada dalších modelů Dacia, zacílených již na celé spektrum evropských zákazníků.

Vozy Dacia se vyznačují spolehlivostí, úsporností a také především příznivou cenou, která dělá z této značky dostupný vůz pro všechny skupiny obyvatel. Mezi vozy nové řady patří také Dacia Lodgy, která představuje komfortní velkoprostorový sedmimístný vůz, který lze snadno upravit vyjmutím druhé řady sedadel a zvětšit si tak úložný prostor. Jde o vhodný rodinný vůz s bezkonkurenčně velkým zavazadlovým prostorem, který je zároveň cenově dostupný i napjatým rodinným rozpočtům.

Kde si můžete u nás vozy značky Dacia pořídit? Největším distributorem automobilů této značky je Dacia Praha, která je i autorizovaným servisem značky Dacia. Díky tomu máte jistotu, že získáte s novým vozem Dacia i plnohodnotný záruční i pozáruční servis včetně prodeje originálních náhradních dílů a příslušenství. Od počátku jste tedy v rukou odborníků a profesionálů specializujících se právě na tuto značku. Dacia Praha má vlastní autosalon, kde nabízí samozřejmě také možnost vyzkoušení vozů značky Dacia při zkušebních jízdách. Samozřejmostí je také pomoc se zajištěním financování nového vozu včetně návrhu finančního plánu. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství