05.06.2011 11:32

Všechny slevy na jednom místě

Mezi českými slevovými servery probíhá tvrdá konkurence, ze které těží slevové agregátory, které přinášejí slevy z několika slevomatů na jednom místě. Jedním z nejzajímavějších je slevový server Slevydnes, který patří do absolutní špičky v oboru. Slevydnes každý den nabízejí přes tisíc slev z celé České republiky již z více než 45 měst. Předností tohoto slevového serveru je především jeho snadnost používání. Slevy dnes nabízejí každodenní e-mail s nabídkami slev z vámi zvolených měst, filtrování obsahu stránky, samozřejmostí je vyhledávání v aktuálních a již vypršelých nabídkách. Slevydnes patří mezi nejrychleji rostoucí slevové agregátory, za což podle nás vděčí právě své jednoduchosti a neustálému vývoji, kdy jsou přidávány další funkce a vylepšení, ale web je přitom stále rychlý a přehledný.

Hromadné nakupování začal v České republice jako první propagovat Slevomat. Dnes už ale není možné usledovat například všechny slevy v Praze na desítkách portálů. Proto je nelepší zvolit si slevový agregátor, který vám každý den ukáže aktuální nabídku z vašeho města a nezabere vám to příliš času. Slevydnes tuto funkci splňují nejlépe ze všech. Na Slevydnes najdete samozřejmě nabídku ze všech populárních slevomatů, jako jsou například Zapakatel, Nebeslev či Hyperslevy. Všechny slevy za vás dnes již ohlídá slevový agregátor, stačí si tak jen vybrat ten nejlepší a pak si nerušeně užívat výhod slevového nakupování. Volba je na vás.

 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství