27.01.2015 11:22

Vybavení autolakoven

Průmyslové provozy vyžadují ve stále větší konkurenci kvalitní vybavení s kvalitními technologiemi. A právě tímto směrem se vydává mladá firma Naver, která dodává vybavení lakoven a autolakoven. Kvalitní vybavení znamená dodání technologického řešení, které splňuje ty nepřísnější požadavky na kvalitu i bezpečnost. Technologie povrchové úpravy se kromě automobilového průmyslu týká celé další řady oborů, zejména ve strojírenství a průmyslových provozech.

Vybavení lakoven tvoří řada jednotlivých zařízení, která se liší podle typu výroby. Mezi základní vybavení lakoven patří stříkací kabina, odsávací zařízení nebo sušící kabiny. Lakovací kabiny jsou určeny pro povrchové nástřiky všeho druhu. Moderní lakovací kabiny jsou vyvinuty s ohledem na požadavek dosažení vysoké produktivity při zachování nejvyšší kvality. Zvolit nejvhodnější lakovací kabinu si můžete individuálně podle požadavků vašeho provozu co do velikosti i dalších specifických požadavků. Součástí každé lakovací kabiny musí být ventilace, která se stará o přívod a odvod vzduchu.

Pro zajištění opravdu kvalitních podmínek pro lakování je potřeba zajistit i správnou teplotu vzduchu v lakovně, proto je součástí moderních lakoven vstupní a výstupní agregát. Vstupní agregáty dodávají filtrovaný vzduch, který jsou schopné ohřát na požadovanou teplotu. Výstupní agregáty pro lakování se starají o přefiltrování znečištěného vzduchu a jeho distribuci zpět do ovzduší. Pro splnění nejpřísnějších hygienických podmínek pro zaměstnance i pro životní prostředí se používají například výstupní agregáty s aktivním uhlím anebo výstupní agregáty s vodní clonou.

Zkušenosti firmy Naver s.r.o. sahají až do poloviny devadesátých let, díky tomu má zkušené zaměstnance a odborníky na technologii lakoven a autolakoven, kteří vyjdou vstříc veškerým vašim technologickým i specifickým požadavkům.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství