31.08.2011 15:12

Založení společnosti

Založení firmy je v České republice, o proti jiným zemím, provázeno celou řadou administrativních úkolů a díky tomu stojí každého podnikatele nemalé náklady spojené s vyřizováním veškeré dokumentace a administrativy. Založení společnosti je pro podnikatele tak trochu bojová hra, kdy musí překonat překážky nastražené úředním šimlem v podobě úřadů na různých adresách, front, neochotných úředníků a chyběních dokumentů. Tohle vše řeší služby firem, které nabízejí vyřízení založení společnosti za vás. Pokud plánujete založit s.r.o. nebo a.s. zajistí firma na zakládání společností za vás veškerou potřebnou dokumentaci až po registraci DPH na finančním úřadě. Využitím služeb firem zakládajících společnosti ušetříte spoustu času, který naopak můžete věnovat tomu, v čem jste opravdu dobří, tedy samotnému podnikání a vydělávání peněz.

Pokud potřebujete novou společnost velmi rychle je pro vás výhodné využít rovnou koupě ready made společnosti. Tedy již založené a.s. nebo s.r.o., kterou jednoduše odkoupíte a firma na pro prodej rady made společností za vás vyřídí veškeré papírování spojené s převodem. Např. změnu jednatele, změnu sídla, výpisy z rejstříků, přihlášení k daním, ohlášení živností apod. Vše probíhá se samozřejmou garancí zápisu provedených změn v obchodním rejstříku.

Samozřejmostí při zakládání společnosti či odkupu již existujících společností je revize všech dokumentů právníky. Pokud máte speciální přání, např. přihlášení k různým druhům daním je možné si tyto služby zjednat s koupí či založením společnosti.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství