10.01.2015 09:02

Bazar vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky

Máte vlastní firmu s provozem či malou výrobu? Pokud ano, tak jistě potřebujete také vlastní manipulační techniku pro přepravu materiálu, hotových výrobků a jejich skladování. Manipulační technika patří k výrobě tak, jako patří hrábě k zahradníkovi. Kvalitní a dostatečně naddimenzovaná manipulační technika vám ušetří čas i námahu s přepravou materiálu a výrobků. Jak si ale nejvýhodněji pořídit manipulační techniku, jejíž pořízení nepatří právě k nejlevnějším výdajovým položkám? Odpověď vám může dát Bazar vysokozdvižných vozíků Semat HB.

Bazar vysokozdvižných vozíků Semat HB provozuje společnost Semat HB s.r.o., která působí na českém trhu v oblasti manipulační techniky již od roku 1990, a má proto v této oblasti, kde jde především o bezpečnost a spolehlivost, více než 24 let zkušeností. V čem jsou hlavní výhody bazaru pro vaši společnost? Kupříkladu pořízení vysokozdvižného vozíku z bazaru ušetříte náklady, které byste museli vydat při nákupu úplně nové techniky. Přitom opotřebení již zmíněných vysokozdvižných vozíků se při jejich méně častém provozu neprojevuje zásadně na jízdních ani dalších technických vlastnostech. Vysokozdvižné vozíky totiž musejí být pravidelně jednou za 12 měsíců podrobeny technické kontrole.

Kromě bazaru manipulační techniky se společnost Semat HB s.r.o. také zabývá jejím prodejem a servisem. Společnost Semat HB s.r.o. dodává a provádí servis celé řady značek, mezi které patří NISSAN, BALKANCAR, BELET, CROWN nebo DESTA. Další značky společnost zastupuje v případě příslušenství, konkrétně jde o značky HAWKER, MIDAC, BENNING, BÄREN, BOLZONI AURAMO, CASCADE CORPORATION, MATE, KAVOZ, MV TECHNIK, SOLIDEAL, BARUMCONTINENTAL, BLICKLE. Díky přímé zkušenosti s prodejem a servisem se nemusíte obávat navštívit Bazar manipulační techniky Semat HB a vybrat si z jeho nabídky kvalitních strojů.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství