16.12.2014 19:04

Byty na Praze 6

Poohlížíte se po bydlení v Praze, nebo zvažujete investici do vlastního bytu či do bytu jako investiční příležitosti? Pokud ano, jistě přemýšlíte, jakou lokalitu pro své bydlení či investici nejlépe zvolit. Bydlení v Praze s sebou kromě mnoha příležitostí nese také spojené náklady zejména na čas, který strávíte dopravou do zaměstnání či školy. Proto je vhodné při zvažování pořízení bytu či pronájmu bytu v Praze sledovat dostupnost bydlení do centra a k pro vás důležitým místům, jako je zaměstnání nebo škola. Jednoznačnou výhodou bydlení v Praze je bydlení v dosahu rychlé MHD, ideálně tedy metra nebo alespoň tramvaje. Praha má celou řadu krásných čtvrtí, ve kterých je příjemné žít. Mezi vítěze v atraktivitě bydlení patří rozhodně Praha 6, která zahrnuje městskou část Hradčanská v těsném sousedství Pražského hradu.

Chcete li si pořídit investiční nemovitost, stojí proto za to se porozhlédnout po nabídkách na prodej bytů v Praze 6. Tahle atraktivní lokalita s velmi dobrou dostupností MHD bude v kurzu i v budoucích letech, kdy budete chtít svoji investici zhodnotit.

Bydlení v Praze 6 na Hradčanské je ideálním spojením snadné dostupnosti centra s klidnější částí Prahy a zároveň blízkosti atraktivní lokality Pražského hradu. Lokalita Prahy 6 je přitom stranou velkého turistického ruchu, jako je tomu například pod Pražským hradem, nebo na Malé Straně. Kromě Hradčanské zahrnuje tato městská část Prahy také lokality Dejvic, Střešovic, Bubenče, nebo Ruzyně. Bydlení na Praze 6 má také své výhody, pokud jde o veřejnou zeleň. Praha 6 sousedí s pražskou Stromovkou a především zahrnuje údolí Šáreckého potoka s přírodní rezervací Divoká Šárka, která je jedním z největších parků v celé Praze. Na Praze 6 se nachází i přírodní památka Obora Hvězda, která je oblíbeným rekreačním místem tisíců pražanů. Na rozdíl od jiných částí Prahy tak zde máte ideální podmínky ke sportu a vycházkám v přírodě ať již s dětmi, nebo pro venčení vašeho psa.

Jak si tedy pořídit bydlení v této části Prahy? Předně je třeba se podívat po nabídce volných bytů a to ať již sháníte pronájem bytu v jakékoli části Prahy, nebo si chcete byt rovnou koupit do osobního vlastnictví. Pokud hledáte pronájem bytu na Praze 6, je nejsnazší obrátit se na největšího realitního makléře, kterým je společnost Remax Nova. Realitní kancelář REMAX Nova sídlí přímo na Hradčanské a díky tomu máte jistotu, že realitní makléři této kanceláře perfektně znají lokalitu této části Prahy a všechny zajímavé nabídky bydlení a pronájmu bytů na Praze 6. Stránky této realitní kanceláře najdete na www.remaxnova.cz.

Na Praze 6 se nachází celá řada zajímavých bytů k pronájmu od luxusních rezidencí až po byty, které jsou vhodné například pro bydlení studentů. Stačí si jen za pomoci profesionálů z realitní kanceláře vybrat z bohaté nabídky bydlení a pak si již jen užívat výhody bydlení v příjemné čtvrti Prahy.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství