30.11.2014 22:27

Helios Orange – informační systém

Potřebujete dodat podnikový systém od spolehlivé společnosti? Pokud ano, je dost možné, že budete zvažovat nasazení informačního systému Helios Orange, který je v součastné době nejpoužívanějším podnikovým informačním systémem pro malé a střední podniky v ČR. Počet instalací Helios Orange u nás přesáhl již více než 4000. Dodavatelem tohoto systému je certifikovaná společnost PC HELP. Tato společnost působí na českém a slovenském trhu již 24 let a má tedy s poradenstvím a implementací podnikových systémů bohaté zkušenosti. Jde například o zkušenosti se zaváděním systému do energetiky, automobilové výroby, elektrotechnického průmyslu, strojírenství a kovovýrobě a moha v dalších oborech.

Helios Orange lze použít například na efektivní řízení výroby v elektroprůmyslu a dalších odvětvích. Samozřejmostí je možnost individuálního přizpůsobení systému na přesné požadavky zákazníka a daného provozu. Výhodou tohoto podnikového systému je také snadná integrace s již existujícími informačními systémy. Integrace do existujících systémů tak umožňuje efektivně rozšířit váš stávající systém o výhody Helios Orange a vytěžit z podnikového systému maximum jeho možností.

Podnikový systém Helios Orange se uplatní také kupříkladu při plánování výroby ve strojírenském průmyslu. Systém umožňuje například spravovat technickou přípravu výroby, výdejnu a půjčovnu nářadí, optimalizaci skladových zásob, podporu řízení jakosti, projektové řízení předvýrobních etap – podporou vývoje. Výhodou systému je propojení na CAD systém a další systémy. Klíčovou vlastností pro strojírenský průmysl a kovo výrobu je také pružnost systému a možnost reagovat na proměnlivé požadavky výroby. Systém Helios Orange proto také sleduje například opotřebení strojů prostřednictvím Systému MES (Manufacturing Execution Systems).

Dalším z řady nabízených řešení je řešení informačního systému pro internetové obchody. Helios eshop je propojení modulů Helios Orange s internetovými obchody. Výhodou je napojení objednávek na skladový systém, propojení dokumentů s objednávkami a celá řada dalších řešení pro hladké fungování e-shopu.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství