08.05.2011 18:49

Hromadné nákupy a jak je sledovat

V posledním roce do Česka dorazil fenomén hromadných nákupů, který využívá principu kolektivního nakupování a tím získávání hromadných slev na nejrůznější služby. První stránkou byl Slevomat, v posledních měsících se počet českých stránek nabízejících hromadné slevy výrazně rozrostl a už jich je více než 200. Nakupování prostřednictvím slevových stránek je přesto stále velmi oblíbené, ale s rychlým nárůstem počtu slevových webů je stále těží se v počtu nabízených slev orientovat. Tak velký počet stránek se slevami už prostě není možné sledovat a snadno vám může utéct výhodná sleva, na kterou třeba dlouho čekáte. Tento problém naštěstí velmi dobře řeší takzvané agregátory slev. Agregátory slev jsou stránky, na kterých najdete slevy ze všech „slevomatů“ na jednom místě. Velmi šikovným agregátor slev je například Skrz.

Slevový agregátor Skrz každý den nabízí více než 1000 slev všech možných kategorií. Každý kdo navštívil některou ze stránek s hromadnými slevami, určitě narazil na problém, že se mu líbila nějaká sleva, ale v zápětí zjistil, že ji může získat pouze ve městě na druhém konci republiky. Tenhle problém řeší agregátor Skrz tak, že nahoře na hlavní stránce najdete slevy rozdělené podle jednotlivých měst. Stačí kliknout na město, ve kterém hledáte slevy, a všechny aktuální slevy ve vybraném městě se zobrazí na jedné stránce. Skrz nabízí slevy už ze 49 měst v České republice a nově také ze Slovenska. Skrz vám tak ušetří spousty času, kdy místo sledování několika stránek stačí navštívit jen jednu.

Ke sledování nových slev můžete využít RSS kanálu, aby už vám neunikla žádná výhodná sleva. Také si můžete nechat každý den ráno zasílat e-mailem aktuální seznam slev z vašeho města. Výhodou slevového agregátoru Skrz je také možnost vytvoření vlastního dárkového poukazu včetně jeho vzhledu a textu.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství