14.07.2011 23:44

Internetový obchod s elektronikou Itek.cz

Pokud zvažujete nákup elektroniky přes internet, neměli byste vynechat internetový obchod Itek. Internetové nákupní centrum Itek.cz působí na českém trhu již od roku 2005 a patří mezi spolehlivé prodejce. Hlavní specializací internerového obchodu Itek je elektronika, která je na stránkách obchodu rozdělena do několika přehledných kategorií. Kategorie nabízeného zboží tvoří tyto skupiny: Počítače a notebooky, Fotoaparáty a mobilní technika, Audio video, Software a spotřební doplňky elektroniky. Doplňkovou kategorií k spotřební elektronice je také kategorie Dům, zahrada a zábava, kde naleznete například též počítačové hry.

Internetový obchod Itek má svůj koncept postavený na nízkých cenách a dopravě zdarma. Za zpracování objednávky se platí pouze jednorázový expediční poplatek 75 Kč bez ohledu na počet balíků celé vaší objednávky. Zaměření obchodu na prodej počítačů a notebooků má pozitivní ohlas v řadě anket a hodnocení. Jedním ze zajímavých hodnocení je pozitivní hodnocení obchodu Itek na nákupním portále Heuréka. Podle zpětné vazby 99% z více než 3600 hodnotících zákazníků dorazilo zboží obchodu naprosto v pořádku.

Na trhu internetových obchodů s elektronikou působí v České republice celá řada společností a bývá obtížné se mezi nimi vyznat. Pro nákup elektroniky či bílého zboží prostřednictvím obchodu Itek hovoří také poměrně velká síť 13 odběrných míst po celé České republice, která v tomto oboru rozhodně nebývá samozřejmostí. Objednané zboží do 19 hodiny dorazí k zákazníkovi již druhý den. Je možné si také doobjednat dopravu ve večerních hodinách a to až do 21 hodiny večer. Obchod Itek nabízí více než 125 000 položek skladem, dlouhé čekací doby na dodání zboží jsou v obchodě naprosto vyjímečné a jen u specifického zboží. Samozřejmostí je možnost nákupu veškerého zboží na splátky. Pokud potřebujete nový notebook, ledničku nebo mobil vyzkoušejte internetové nákupní centrum Itek.cz. K vybraným produktům navíc obdržíte dárek zdarma.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství