30.03.2015 06:54

Inzerce zdarma

Máte doma přebytečné věci, kterých byste se rádi zbavili, ale je vám líto je vyhodit, anebo byste rádi za ně získali zpět nějaké peníze? Pokud ano, jistě uvažujete o jejich prodeji prostřednictvím bazaru, nebo inzerátu. Bazary mají tu nevýhodu, že do nich musíte své věci odnést, aniž předem víte, zda je bazar přijme do své nabídky anebo vás odmítne. Snadno se vám tedy stane, že cesta, kterou s věcmi do bazaru vážíte, může být zbytečná. Naproti tomu inzeráty mají tu výhodu, že své věci do nich můžete vložit pohodlně ze svého domova. Pak už jen čekáte na to, zda o věc bude mít někdo zájem anebo ne.

V dnešní době se naprostá většina věcí inzeruje prostřednictvím internetu a inzertních portálů a to proto, že kdysi dominantní klasické papírové inzertní noviny čte již velmi málo lidí a nabídka inzerátů je prostřednictvím internetu nejefektivnější. Výhodou inzerce na internetu je to, že můžete inzeráty snadno sdílet prostřednictvím sociálních sít nebo posílat e-mailem svým známým. Podání inzerátu je na některých inzertních portálech zdarma a díky tomu ušetříte na poplatcích či provizi pro bazar. Jedním z portálů, kde je možné podat inzerát zdarma je inzertní portál www.inzerce365.cz.

Pro podání inzerátu na portálu www.inzerce365.cz se nemusíte složitě registrovat, stačí prostě jednoduše vyplnit položky vašeho inzerátu pomocí formuláře a rychle, jednoduše a zcela zdarma váš inzerát ihned zveřejnit. Další předností tohoto inzertního portálu je velmi přehledné řazení inzerátů do jednotlivých kategorií, což dělá portál přívětivým pro jeho návštěvníky. Díky tomu, že podání inzerátu je zde opravdu naprosto zdarma, můžete nabídnout k prodeji mnohem více věcí. Stejně tak je možné vložit zcela zdarma inzerát na poptávku nějaké služby, či například nabídku práce. Můžete zde prostřednictvím inzerce zdarma nabídnout také svoje služby a dovednosti ostatním a získat nové zákazníky či klienty.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství