19.01.2015 23:35

Levné krmiva pro kočky

Naši zvířecí mazlíčci si zasluhují naši stálou péči a pozornost. Jednou z nejdůležitějších oblastí je přitom právě jejich krmení vhodnými potravinami. Přesněji tedy vhodnými krmivy, protože klasické lidské potraviny by naši domácí mazlíčci měli dostávat jen zřídka anebo nejlépe vůbec. To platí i o kočkách. Kočky, stejně jako jiní mazlíčci, mají své vlastní krmivo, jež obsahuje přesně ty látky, které pro svůj zdravý růst a spokojený život potřebují. Krmiva pro kočky se dělí nejčastěji na granule a konzervy. Další dělení krmiva pro kočky závisí na stáří vaší kočky a také na jejím zdravotním stavu. Existují krmiva pro koťata, která podporují zdravý růst kotěte, ale také například krmiva pro dospělé kočky, které mají zvláštní stravovací režim v důsledku poranění, nadváhy, nebo například kastrace.

Výhodou granulí a konzerv je jejich časová nenáročnost na přípravu a jejich chutnost, kterou si vaše kočka zamiluje. V široké nabídce krmiv si můžete vybrat také levná krmiva pro kočky. Ta se dodávají také ve větších a cenově výhodnějších baleních. Jedním z takových jsou krmiva Brit granule pro kočky. Vhodně zvolené krmivo prospěje vaší kočce v mnoha směrech. Samozřejmostí jsou krmiva s velkým obsahem minerálů, či nulovým obsahem tuků, nebo také s výtažkem kvasinkových kmenů podporující zdravou střevní mikroflóru a posilující imunitní systém vašeho kočičího miláčka. Mezi taková krmiva patří Calibra granule pro kočky, které jsou prodávány v několika variantách a to třeba i granule pro kvalitní růst srsti určené pro dlouhosrsté kočky, nebo speciální varianta granulí vhodných pro domácí kočky.

Pro mlsné kočičí jazýčky je pak vhodným krmivem obdoba konzervy pro kočky, kterou jsou kapsičky Calibra pro kočky, jež obsahují masové kousky v chutné omáčce. Kapsičky pro kočky od této značky patří mezi levnou obdobu kočičích konzerv a vyznačují tím, že obsahují kompletní obsah všech důležitých látek pro vaši kočku nebo kotě. Díky ochucení pomocí omáčky si je vaše kočka okamžitě zamiluje.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství