03.12.2014 09:02

Levné a luxusní šampony pro psy

Všichni milujeme své psí kamarády. Aby ale naši psi zůstávali zdraví a v kondici, potřebují stejně jako my nejlepší péči. Pozornost je přitom potřeba věnovat zejména psí srsti. Psí srst je vystavena nejen povětrnostním podmínkám, ale také blátu a roští na vycházkách, při kterých se naši miláčci vždy řádně vydovádí. Kromě česání nám pomůže udržovat psí srst především její pravidelné mytí. Důležité přitom je pečlivě zvážit, jaký přípravek na mytí srsti použijeme. Pejsky rozhodně není vhodné mít mýdlem, nebo šampony pro lidi, protože by z toho mohli mít alergii nebo vysušenou kůži. Na mytí pejsků bychom proto vždy měli používat přípravky, které jsou vyvinuty speciálně pro péči o psí srst. Šampony pro psy udržují srst zdravou a lesklou. Šampon navíc nejúčinněji bojuje s charakteristickým pachem, který naši miláčci získají například po zmoknutí.

Rozhodně se však u šampónů pro psy nemusíme bát jejich ceny. Existují samozřejmě i levné šampony pro psy, jejichž cena je srovnatelná s nejlevnějšími šampony pro lidi. I tyto šampony přitom poskytují psí srsti dostatečnou péči, kterou potřebuje. Další volbou jsou speciální šampony pro psy, které jsou vyvinuty pro konkrétní účel, například k odstranění parazitů z kůže, či k tomu, aby srst získala potřebné vlastnosti například pro výstavy. Vybrat si můžeme také například mezi šampony pro pejsky s alergií nebo se suchou kůží. V nabídce najdeme i šampony pro rychlé umytí hodně zašpiněného pejska, nebo pro podporu barvy srsti.

Pokud chceme, aby náš pes krásně voněl a aby vůně dlouho vydržela, splní naše nároky rozhodně luxusní šampony pro psy. Tyto přípravky však nemají jen krásnou vůni, ale samozřejmě i jiné potřebné vlastnosti. Je možné pořídit si šampon přímo pro kudrnatou srst nebo na citlivou kůži, ale také pro udržení nejbělejší srsti. Pro pejsky, jimž pěstujeme dlouhou srst například právě z důvodů výstav, je vhodné pořídit přímo šampon pro snadnější rozčesávání nebo proti plstnatění srsti, ušetříme si tak mnoho pozdější práce. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství