13.12.2014 17:08

Nebankovní půjčky bez registrů

Nebankovní půjčky se vyznačují tím, že získáte potřebné peníze rychleji než v bance a nemusíte také předkládat takové množství dokladů jako v bance. Většina nebankovních společností navíc poskytuje takzvané půjčky bez registru, tedy půjčky bez nahlížení do nejrůznějších registrů dlužníků. Do registru dlužníků se přitom můžete dostat poměrně snadno, například při nezaplacení jedné platby za telefon, za elektřinu a podobně. Výmaz z registru dlužníků přitom trvá několik let a díky tomu si nemůžete po celou dobu zažádat o půjčku u naprosté většiny bank. Naproti tomu nebankovní společnosti trvají zpravidla pouze na doložení příjmu.

Výhodou nebankovních půjček je také často možnost rozložení splátek, či možnost bezplatného předčasného splacení půjčky. Nevýhodou bývá fakt, že nebankovní půjčku můžete zpravidla získat na kratší dobu. To ovšem neplatí vždy. Například nebankovní společnost TOMMY STACHI, která nabízí snadné půjčky bez registrů, umožňuje splácení půjčky po dobu až dvou let, tedy celých 24 měsíců. Výhodou je také možnost předčasného splacení půjčky bez navýšení.

Nebankovní společnost TOMMY STACHI působí na českém trhu již devět let a nabízí nebankovní půjčky bez nahlížení do registrů od 5000,- Kč do 100 000,- Kč. V případě ručení zástavou můžete získat i půjčku nad 100 000,- Kč. Výhodou půjček je fakt, že hotové peníze získáte do 20 minut, pokud si o půjčku zažádáte na pobočce. Možnost vyřízení půjčky bez registrů máte samozřejmě také online z pohodlí vašeho domova. Splácení půjčky je přitom možné rozložit až na dva roky, prostřednictvím měsíčních splátek. Rozložení půjčky až do dvou let dělá tuto půjčku velmi zajímavou.

Za tuto půjčku neplatíte žádný poplatek, stejně tak neplatíte žádný poplatek za předčasné splacení půjčky. Od počátku víte, kolik přesně za půjčku zaplatíte a máte tak jednoduchou možnost celou půjčku v případě vašich možností kdykoli okamžitě splatit. Při žádosti o půjčku online stačí zavolat na bezplatnou linku a požádat o vyřízení půjčky. Po dohodnutí způsobu doložení dokladů, pak kurýrovi podepíšete smlouvu a peníze vám budou připsány na váš účet do 24 hodin.

Další výhodou této nebankovní půjčky bez registru od společnosti TOMMY STACHI je také to, že nemusíte dokládat účel, na který chcete peníze využít. Jde tedy také o půjčku bez udání důvodu a peníze můžete použít na cokoli dle vaší potřeby a všeho uvážení.

Pokud byste půjčku nemohli splácet, neváhejte okamžitě kontaktovat společnost, aby se s vámi domluvila na individuálním postupu. Pokud byste vaši neschopnost splácet nebankovní půjčku neřešili, nastane totiž to samé jako u půjček bankovních, vaše půjčka bude vymáhána a v krajním případě i exekucí. Lepší je tedy v každém případě o potížích ihned informovat společnost.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství