28.09.2011 23:51

Rolovací mříže

Vlastníte garáž, nebo máte vlastní obchod a přemýšlíte jak jej zabezpečit před případným vloupáním, nebo nežádoucím poškozením výlohy? Pokud ano, je tu právě pro vás nabídka rolovacích mříží společnosti Univers. Rolovací mříže jsou dodávány přímo na míru podle přání zákazníka a slouží především jako prvek pasivní bezpečnosti a ochrany. Výhodou rolovacích mříží je kromě zvýšení zabezpečení prodejny ochrana před poškozením, například házením předmětů proti výloze, což uvítají podnikatelé, kteří mají obchod na některé z živých nočních ulic, či odlehlém předměstí.

Společnost Univers nabízí několik typů rolovací mříže Valencia, jejichž provedení je velmi jednoduché a praktické. K používání mříže není potřeba žádné školení, či pověřená osoba, mříž zvládne stáhnout a vytáhnout opravdu každý. Použitý materiál mříží, pozinkované ocelová komponenty, má vysokou trvanlivost, takže jednou vynaložená investice na zabezpečení obchodu či garážového stání vám bude sloužit řadu let. Standardem dodávaných mříží je také motor, který slouží k automatickému rolování mříží. V případě přání zákazníka lze rolovací mříž dodat bez motoru, pouze s ručním ovládáním. Používání motoru je však samozřejmě mnohem pohodlnější a méně namáhavé a také šetří váš čas.

Nejčastější použití rolovacích mříží, kterým se také někdy říká roletové mříže, je v nových nákupních centrech.  Příkladů použití rolovacích mříží je však celá řada. Můžete se setkat s oddělením průjezdů či vnitrobloků, před nežádoucími návštěvami právě prostřednictvím rolovací mříže. Rolovací mříž sice není certifikována jako bezpečnostní zařízení, ale svůj účel, zabránit vstupu a odradit od vloupání, velmi dobře splní již svým pouhým vzhledem. U vzhledu rolovací mříže si může zákazník sám určit počet a rozestup svislých ocelových prutů až do minimální šíře rozestupu 60 mm. Stejně tak je volitelné, zda mříž bude poháněna motorkem, nebo pouze ručně. V případě zvolení ručního rolování, je možné vždy motorek dodatečně doplnit.

Zákazníci na rolovacích mřížích nejvíce oceňují jednoduchost používání a také příjemný vzhled mříží, které jsou sice z ocele, ale působí příjemným dojmem na své okolí. Průhlednost mříží je vhodná pro majitele obchodů, kteří mají v noci rozsvícená bezpečnostní světla. Za mříž je díky její průhlednosti stále dobře vidět. Doba dodání rolovací mříže je obvykle do tří týdnů, v případě objednávky většího počtu mříží, je termín domlouván individuálně se zákazníkem, tak aby došlo k jeho spokojenosti. Záruka na mříž je poskytována v délce 24 měsíců, která se vztahuje i na montáž samotné mříže. Součástí nabídky je také servis mříží, kdy při poruše stačí kontaktovat společnost Univers prostřednictvím mobilního telefonu. Podle závažnosti poruchy a přání zákazníka, může oprava proběhnout přímo u zákazníka, a nebo společnost mříž odveze a přiveze zpět po odstranění závady.

U vlastní garáže se vyplatí rolovací mříž, jako další a vhodné rozšíření ochrany proti vykradení. Zloději vždy uvítají co nejméně překážek a naopak čím více překážek jim stojí v cestě, tím jejich zájem o vyhlédnutý objekt ochabuje. Vaším cílem tedy má být jim možnost lupu co nejvíce ztížit. Rolovací mříž je pro zvýšení ochrany obchodu, garáže, průjezdu, vnitrobloku apod. ideálním doplňkem. Využít rolovací mříž je také možné do samostatných oken, či lodžií v prvních patrech bytových domů.

Pro podnikatele a živnostníky nabízí společnost Univers dodávku rolovacích mříží k další montáži.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství