06.12.2011 10:40

Spoření

Spoření je jeden ze způsobů jak si zvýšit pasivní příjmy a zároveň se zajistit na horší časy. Dnešní trh finančních produktů nabízí celou řadu typů a druhů spoření, přes důchodové připojištění, životní pojištění, stavební spoření, termínované vklady až po klasické spořící účty.

Spořící účty nabízí na českém trhu několik bank a oproti minulosti, dnešní spořící účty umožňují výběr peněz kdykoli, bez ohledu na dobu spoření, nejde tedy ani náznakem o termínované účty jako tomu bylo ještě před několika lety. Jedním z takových účtů je spořící účet ING Konto.

ING Konto

ING Konto je spořící účet společnosti ING Bank, která působí na českém trhu již od roku 1992. Do skupiny ING patří v České republice řada dalších dceřiných firem, například ING Pojišťovna, ING Penzijní Fond nebo ING Lease. ING Konto je spořící účet, který má parametry běžného účtu, tedy není na něm omezena možnost libovolného nakládání s finančními prostředky. Další výhodou spořícího účtu ING Konto jsou nulové poplatky. Se spořícím ING Kontem neplatíte žádné poplatky a zároveň můžete využívat internetového bankovnictví. Veškeré transakce jsou na spořícím účtu zdarma. Využívat můžete i trvalých příkazů a také inkasních plateb a to vše bez poplatků! Výše úročení je 1,75% p.a. a cyklus připisování úroků je čtvrtletní. Není stanovena žádná minimální ani maximální výše zůstatku na účtu, výše spoření je tedy čistě na vašem rozhodnutí a momentální finanční situaci.

Spořící účet ING Konto můžete využít také jako spoření pro děti. Výhodou tohoto způsobu spoření pro vaše děti, je opět snadná dostupnost finančních prostředků v případě potřeby. ING Konto můžete zrušit kdykoli bez výpovědní doby a nutnosti čekání na skončení smlouvy. Zřízení spořícího účtu je velmi snadné a lze jej získat prostřednictvím formuláře na internetových stránkách banky nebo některého ze smluvních partnerů.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství