21.07.2011 14:36

Vlastní podnikání v mobilním bydlení

Uvažovali jste někdy o vlastním podnikání? Nebo jste již rozhodnutí a jen čekáte na ten správný nápad, abyste se do svého podnikání pustili? Pokud ano, je zde právě pro vás nabídka společnosti MARVEL-INTERNATIONAL spol. s.r.o. Tato společnost podniká v oblasti tzv. mobilního bydlení, neboli prodeje mobilních domů, které jsou velmi oblíbené například ve Velké Británii nebo Francii. Mobilní domy jsou však velmi vhodné i do českých podmínek, kdy jde o zajímavou alternativu chaty nebo chalupy.

Výhody mobilního bydlení a možnosti využití

Jde o nejlevnější řešení rekreačního či trvalého bydlení. Není potřeba stavebního povolení. Domy jsou plně vybavené veškerým zázemím. Bydlet tak můžete již do jednoho týdne! Mobilní domy se dají využít také při stavbě rodinného domu, k přechodnému bydlení, kdy nabízejí nesrovnatelně větší komfort, nežli klasické maringotky. Možnost využití mobilních domů je velice široká od stavebních společností, ubytoven, mobilních kanceláří, vrátnic u rozsáhlých areálů nebo stánků pro prodej občerstvení.

Začněte vlastní podnikání s mobilními domy

Společnost MARVEL-INTERNATIONAL spol. s.r.o. nabízí možnost franchisový systém prodeje mobilních domů začínajícím i stávajícím podnikatelům. Franchiserovým partnerům společnost MARVEL-INTERNATIONAL spol. s.r.o. zajišťuje vstupní a pravidelné školení, marketingovou podporu, poradenství, předávání know-how a další podporu při samotném začátku i v průběhu franchisového podnikání. Mobilní domy jsou zajímavým produktem, který na českém a slovenském trhu nemá konkurenci a proto se dá očekávat rychlý růst tohoto druhu podnikání s mobilními domy, které jsou velmi variabilní a přitom nabízení velký komfort bez nutnosti stavebního povolení.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství