11.10.2011 01:06

Volná pracovní místa

Představujeme vám nový portál Práce u nás, který shromažďuje všechny nabídky z Úřadů práce na jednom místě. Nabídky práce z Úřadů práce jsou přehledně rozděleny podle měst a jednotlivých úřadů práce. Kromě nabídky zaměstnání z úřadů práce nabízí portál také nabídky práce z nabídky pracovních agentur a samotných zaměstnavatelů. Hlavní výhodou portálu práce u nás je jeho přehlednost, což ocení každý, kdo kdy hledal zaměstnání na oficiálním webu Ministerstva práce a sociálních věcí, pod uvedeným úřadem práce. Kromě nabídky zaměstnaná na portále naleznete aktuální kontakty na pracovníky úřadů práce včetně telefonního čísla přímo do jejich kanceláře. Opět pro srovnání, na portále Práce u nás vám stačí pouhý jeden klik z hlavní strany a máte kompletní výpis nabídek práce nebo telefonní seznam úřadu práce například v Českých Budějovicích.

Další části portálu nabízejí kromě pracovních nabídek také například tvorbu online životopisu, který můžete rovnou vystavit na portále Práce u nás pro případné zaměstnavatele. Vytvořený životopis můžete snadno odesílat, nebo sdílet či stahovat v několika formátech. Práce u nás nabízí také velmi užitečnou funkci záložek, kdy si inzerát, který vás zaujme, označíte a můžete se k němu vrátit později. Funkci vytvoření online životopisu a záložek, mohou využít pouze registrovaní uživatelé. Registrace na portále Práce u nás je ale velmi jednoduchá a nezabere vám více než dvě minuty času. Odměnou vám pak bude přístup ke snadnému kontaktování zaměstnavatelů a pohodlné vkládání životopisu, při odpovědích na pracovní nabídky.

Pokud pátráte po volných místech, nebo hledáte lepší práci, doporučujeme zkusit portál s nabídkami zaměstnání a také s několika články z poradny, jak si počínat při hledání nového zaměstnání. Sami se podívejte jak snadno funguje například vyhledání při zadání volná místa v Plzni.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství