27.10.2014 15:45

Webhosting s webovými stránkami zdarma

Webové stránky jsou v dnešní době nutností po každou firmu, živnostníka nebo například neziskovou organizaci. Jak si ale takové stránky pořídit, když za ně nechcete dát mnoho peněz a nerozumíte programování? Odpověď je velmi snadná. Pořiďte si hotové řešení, při kterém za malý poplatek získáte vše v jednom. Když totiž chcete mít svůj vlastní web, tak vám nestačí pouze doména, kterou lze dnes pořídit za pár desítek korun, ale také potřebujete prostor, kde budou vaše stránky umístěny, kterému se říká webhosting. Webhosting je pro většinu lidí pojem, při jehož vyslovení už přestávají rozumět. Vyznat se poté v nabídce desítek společností, které webhosting nabízejí v celé řadě variant a balíčků už je pro naprostou většinu z nás španělská vesnice.

Další věc, kterou navíc pro webové stránky potřebujete je redakční systém, ve kterém můžete své stránky spravovat. Nejlepším řešením pro každého, kdo potřebuje jednoduchý vlastní web, je proto zvolit si řešení vše v jednom, kdy za jednu cenu získáte hosting i webové stránky.

Webhostingu s webovými stránkami zdarma nabízí už od 39,- Kč na měsíc společnost Banan.cz. Za jeden měsíční poplatek, který je možné uhradit i na několik let dopředu, tak získáte jak levný webhosting s dostatečně velkou kapacitou i do budoucna, tak vaše vlastní webové stránky. Správa stránek je přitom velmi jednoduchá a nepotřebujete k ní žádné speciální znalosti. Zjednodušeně je to stejné jako práce s textovým editorem typu Word. Zvolit si můžete vlastní vzhled vašich stránek z velkého množství připravených šablon, přesně podle vašeho zaměření. Samozřejmostí je také možnost vyzkoušet si spravování stránek předem a zcela zdarma přímo na stránkách Banan.cz.

Rychle zjistíte, že vlastní webové stránky si u Banan.cz zvládne vytvořit opravdu každý a doslova během několika minut. Pokud byste chtěli svůj web v budoucnu rozšiřovat, nebo například provozovat svůj vlastní e-shop, stačí si jej k vašemu webhostingu a webovým stránkám kdykoli dokoupit.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství